Parov Stelar: Νέο άλμπουμ με περιοδεία και στην Κοζάνη! – Γράφει η Κατερίνα Καράτζια



parovstelarΝέο διπλό άλμπουμ για τον Parov Stelar το οποίο κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου από την δική του δισκογραφική Etage Noir Records. Ο αγαπημένος μας αυστριακός καλλιτέχνης επέστρεψε με ένα εξαιρετικό άλμπουμ, που όπως λέει ο ίδιος αντανακλά τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του και τα σκαμπανεβάσματά της.

Αυτές τις μέρες ξεκινάει περιοδεία με την μπάντα του, περνώντας πρώτα από την Ελλάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και από την Κοζάνη στις 29 Απριλίου με τον καταπληκτικό σαξοφωνίστα του Markus Ecklmayar. Οι συναυλίες του Parov Stelar και της μπάντας του είναι πάντα εντυπωσιακές συνδυάζοντας Jazz, pop, soul, swing με σύγχρονα beats κι εξαιρετικά γυναικεία φωνητικά δημιουργώντας έναν ασύγκριτο ήχο που σε ξεσηκώνει!

Το εξώφυλλο του νέου του άλμπουμ το σχεδίασε η Lilja Bloom, η οποία έχει συμμετέχει σε πολλές δουλειές του με την υπέροχη φωνή της και την ακούμε και στο άλμπουμ The Princess σε 3 τραγούδια. Ακούστε το ατμοσφαιρικό Milla’s Dream, πρώτο κομμάτι του άλμπουμ, αλλά και το Jimmy’s Gang στον γνωστό electro swing ήχο του Parov Stelar.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα της Κατερίνας Καράτζια εδώ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.