Κ.Κ.Ε.(μ-λ) και Μ-Λ Κ.Κ.Ε. σε από κοινού μάχη στις εκλογές



kke_ml_ml_kke_8765Οι επικείμενες  εκλογές διεξάγονται σε μια δύσκολη για το λαό περίοδο. Μια περίοδο στην οποία οι αντιδραστικές δυνάμεις των αστικών κομμάτων, του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού έχουν φτάσει  μεγάλο μέρος του κόσμου στην εξαθλίωση. Όλο τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε την έντονη επίθεση αυτού του πολιτικού συστήματος ενάντια σε κάθε δικαίωμα και κατάκτηση των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και φοιτητών. Οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας, η αβάσταχτη-πλέον- φορολογία, η κατάργηση-σχεδόν- της δωρεάν παιδείας και υγείας, τα χαράτσια και η , όλο και εντεινόμενη,  καταστολή και η αστυνομική βία δεν είναι ο πάτος του βαρελιού. Οι δυνάμεις  του συστήματος έχουν κάνει φανερή την πρόθεση τους  για νέα, σκληρότερα μέτρα τον Ιούνιο, παρουσιάζοντάς τα, μάλιστα, ως μονόδρομο για την λεγόμενη ανάπτυξη και την  έξοδο απ’ την κρίση.  Μοναδικός ανατρεπτικός παράγοντας  των αντιλαϊκών αυτών μέτρων είναι ο ίδιος ο αποδέκτης τους. Ο λαός.

Το Κ.Κ.Ε. (μ-λ) και το Μ-Λ Κ.Κ.Ε. αντιλαμβάνονται την ανάγκη να συγκροτηθεί και να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης. Αντιλαμβάνονται την ανάγκη για δημιουργία αντι-ιμπεριαλιστικού μετώπου ενάντια στην εξάρτηση της Ελλάδας από ξένα κέντρα. Υπηρετώντας την υπόθεση του λαϊκού, αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος, μέσα απ’ την συνεργασία και την κοινή δράση ευρύτερων δυνάμεων, αποφάσισαν να δώσουν από κοινού την μάχη των εκλογών στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο των Κ.Κ.Ε.(μ-λ) και Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

Παρεμβαίνουμε στην εκλογική διαδικασία χωρίς αυταπάτες για το ρόλο του κοινοβουλίου και της αστικής δημοκρατίας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η λύση των λαών δεν βρίσκεται στις κάλπες, αλλά στους αγώνες για δουλειά, ειρήνη, δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία.

Παρεμβαίνουμε  για να εκφράσει ο λαός- και στις εκλογές- την οργή, την αγανάκτηση και τη διάθεσή του να παλέψει και να νικήσει. Στη βάση αυτών των στόχων πάλης καλούμε τους εργαζόμενους, τους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος να βαδίσουμε μαζί ενάντια στη βάρβαρη πολιτική των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων λακέδων τους, απορρίπτοντας την πολιτική του συμβιβασμού και της συνθηκολόγησης.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Σαμαράς Βασίλης
Βαρνασίδης  Γαβριήλ
Ιωακειμίδης  Χρήστος
Το Σάββατο  28/4 και ώρα 7μ.μ. στο εργατικό κέντρο θα μιλήσει ο υποψήφιος Βασίλης Σαμαράς.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.