H Ferrari που δεν χάθηκε στη σκόνη!



ferrari_skonismeni7647Είναι ένα από τα 399 κομμάτια  Enzo Ferrari  στον κόσμο που κοστίζει ένα εκατομμύριο λίρες και αναμένεται να δημοπρατηθεί από την αστυνομία του Dubai.

Το πολυτελέστατο αυτοκίνητο κατασχέθηκε το περασμένο έτος όταν βρέθηκε σκονισμένο και εγκαταλελειμμένο σε πάρκο αυτοκινήτων.

Η κόκκινη Ferrari ανήκει σε Βρετανό και θεωρείται ένα από τα δέκα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail ο ιδιοκτήτης της παράτησε το αυτοκίνητο καθώς ήταν κυνηγημένος για πρόστιμα από τροχαίες παραβάσεις και έτσι αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη αν ο Βρετανός ιδιοκτήτης, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είχε εμπλακεί σε αλλού είδους  εγκληματικές πράξεις.

Το supercar έχει μηχανή 5998 κυβικά, ικανή να παράγει 660 ίππους. Συνολικά η αστυνομία αναμένεται να δημοπρατήσει 129 αυτοκίνητα.

Ο υποστράτηγος Μοχάμεντ Saif Al Zaffin, διευθυντής τμήματος  κυκλοφορίας, δήλωσε ότι μερικά από τα αυτοκίνητα  έχουν κλαπεί ή συμμετάσχει σε άλλα εγκλήματα, ενώ άλλα  είχαν κατασχεθεί για απλήρωτα  πρόστιμα του  ΚΟΚ ή απλώς έχουν εγκαταλειφθεί στους δρόμους.

Δέκα από τα κατασχεθέντα πολυτελή αυτοκίνητα ανήκουν σε κατοίκους των Εμιράτων, επτά σε Ευρωπαίους, ένα  σε Ρώσο και τα  υπόλοιπα  ανήκουν σε εταιρείες.

news247

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.