Χ. Καστανίδης από την Κοζάνη: Δεν πωλούνται τα στρατηγικά δίκτυα της χώρας!



kastanidis9869880Τα στρατηγικά δίκτυα της χώρας δεν είναι προς πώληση και μόνο το ελληνικό δημόσιο μπορεί να τα διαχειρίζεται, αφού αποτελούν  περιουσία του.  Αυτό τόνισε  κατά την διάρκεια της  περιοδείας του στην Κοζάνη, ο Πρόεδρος της Κ.Ο της Κοινωνικής Συμφωνίας Χάρης Καστανίδης αναλύοντας της θέσεις του κόμματος για την ενέργεια.

Όσον αφορά το μεταναστευτικό υπογράμμισε ότι αυτό δεν αντιμετωπίζεται με προεκλογικά πυροτεχνήματα και χωρίς οργανωμένη πολιτική αλλά προϋποθέτει συνεννόηση και αποδοχή από την τοπική κοινωνία. Τα κέντρα υποδοχής σημείωσε ο κ. Καστανίδης θα πρέπει να δημιουργηθούν στα παράνομα σημεία εισόδου στη χώρα , όπου σε κοντινό σημείο θα υπάρχουν πολλές μονάδες κρίσεων των αιτήσεων ασύλου.  Σχετικά με την υπογραφή του δεύτερου μνημονίου τόνισε ότι ήταν καταστροφική για την χώρα μας και επεσήμανε πως ο ελληνικός λαός δεν θα πρέπει να αποδεχτεί τρίτο εκβιασμό. Οι υποψήφιοι της Κοινωνικής Συμφωνίας στην ΠΕ Κοζάνης τους οποίους παρουσίασε ο κ. Καστανίδης είναι οι Νικόλαος Αμαραντίδης, Λάζαρος Μισαηλίδης και Θεοδώρα Μάνου –Γιολδάση.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.