2η δωρεά Μυελού των Οστών από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης



aimodotes_kozanis345343Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, αλλά και όποιον άλλο συμπολίτη ενδιαφέρεται να γίνει Δωρητής Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών) ότι τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 και τις ώρες 11:00 έως 13:30 θα βρεθούμε στο χώρο της Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για να δώσουμε Δείγμα Αίματος (τόσο όσο στο μικροβιολογικό Εργαστήριο), ώστε να μπούμε στην λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ως Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).

Όσοι ενδιαφέρονται πέρα από αυτούς που δήλωσαν και επικοινωνήσαμε ήδη μαζί τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο, ή να έρθουν στην Αιμοδοσία τις ώρες που προαναφέραμε.

** Επισημαίνουμε  ότι πλέον δίνουμε Αρχέγονα Αιμοποιητικά Κύτταρα από την φλέβα σχεδόν όπως δίνουμε Αίμα.

Βέβαια δεν σταματάμε εδώ, καθημερινά είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ, από την Αιμοδοσία, την δωρεά Αιμοπεταλίων, την δωρεά Μυελού των Οστών, την δωρεά Βλαστοκυττάρων, αλλά και τη Δωρεά Οργάνων.

Νικ. Πλακοπίτη 11, Φαξ-τηλ:.2461038177 κινητό: 6977337561).

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.