Διαγράφεται οριστικά ο Ευαγγελάτος από την ΕΣΗΕΑ…



euaggelatos_skai2435Στην οριστική διαγραφή του Νίκου Ευαγγελάτου από τα μητρώα μελών της ΕΣΗΕΑ προχωράει άμεσα το Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά την απόφαση του δημοσιογράφου να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την απόφαση της ΕΣΗΕΑ για τετράωρη στάση εργασίας (18:00 – 22:00) και μετέδωσε κανονικά την εκπομπή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέσα τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι αποφασισμένα να τελειώνουν μια και καλή με τους απεργοσπάστες δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι απεργοσπάστες και ΕΣΗΕΑ δεν μπορούν να συνυπάρχουν .

Αμέσως μετά σειρά θα πάρουν και οι συνεργάτες του Ευαγγελάτου , από αρχισυντάκτη μέχρι και ρεπόρτερ οι οποίοι θα κληθούν από το ΠΠΣ να εξηγήσουν αν εργάστηκαν την Πέμπτη στη διάρκεια της στάσης εργασίας με δική τους πρωτοβουλία ή τους ζητήθηκε εκβιαστικά από Αλαφούζο και Ευαγγελάτο. Από τις απαντήσεις που θα δώσουν θα εξαρτηθεί το μέλλον τους στην ΕΣΗΕΑ.

anergoidimosiografoi.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.