Ένας ογκόλιθος της πολιτικής μας απειλεί ότι δεν θα είναι υπουργός!



SKANDALIDIS-MAGGI«Με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του δεν αποτελεί εγγύηση για την διακυβέρνηση του τόπου» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης για τον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτοντας με έμφαση: «Εγώ σε κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπαίνω».

Ένας σπουδαίος πολιτικός ανήρ και πάνω απ’ όλα συνεπής ο μεταμοντέρνος Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα πολιτιστικά κέντρα της παραλιακής μας απειλεί.

Ο Σκανδαλίδης του οποίου δεν έχουμε δει ούτε μια φωτογραφία σε χώμα υποδύεται από το Κολωνάκι τον υπουργό Γεωργίας, μας  απειλεί για δεύτερη φορά.

Ο ίδιος άνθρωπος, αυτός ο πολιτικός τιτάνας, μας είχε απειλήσει και στο πρόσφατο παρελθόν δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί στο υπουργείο του μπάστακες της Τρόικας. Κι όμως αυτός ο συνεπής πολιτικός ανήρ εξακολουθεί να είναι υπουργός Γεωργίας τη στιγμή που η Τρόικα γνωρίζει και τι χρώμα εσώρουχο φοράνε οι γραμματείς όλων των υπουργείων.

Ο Σκανδαλίδης λοιπόν μας απειλεί ότι δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον εγκεφαλικό, νευρώδη και προβληματικό Κομανέτση  γιατί δεν είναι του επιπέδου του.

Κάτι τύποι σαν τον Σκανδαλίδη που μας έφτασαν ως εδώ, με το κεφάλι βουτηγμένο στα σκατά, μας απειλούν ότι δεν θα ξαναγίνουν υπουργοί.

Α, να χαθείτε ρε…

kourdistoportocali.com

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.