Δείτε τους Ισραηλινούς πως «υποδέχτηκαν» τους Δανούς ακτιβιστές στον Ιορδάνη!



israel_578_355-400x245Ισραηλινός ανώτερος αξιωματικός σήκωσε το όπλο του και χτύπησε στο πρόσωπο έναν Δανό ακτιβιστή που βρέθηκε μπροστά του. Το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από φιλοπαιλαιστίνιους ακτιβιστές και έπαιξε ακόμη και στην ισραηλινή τηλεόραση, κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. Το επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο, όταν μια ομάδα Δανών ακτιβιστών μετέβη με ποδήλατα σε ένα δρόμο στην κοιλάδα του Ιορδάνη, στην Δυτική Όχθη, για να διαμαρτυρηθεί για τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι ισραηλινές αρχές στην κίνηση των Παλαιστίνιων στην περιοχή.

Ο «θερμόαιμος» Αντισυνταγματάρχης , έφθασε στο σημείο αφού ενημερώθηκε, ότι οι ακτιβιστές είχαν κλείσει τον δρόμο. Όταν ένας από αυτούς πέρασε από μπροστά του, σήκωσε το ημιαυτόματο τουφέκι του και τον χτύπησε με αυτό στο πρόσωπο. Η επίθεση φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο.

Ο Δανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε ράμματα στο χείλος, είπε ένας ακτιβιστής. Ο στρατός του Ισραήλ καταδίκασε το συμβάν, το οποίο χαρακτήρισε «σοβαρό», και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Αντισυνταγματάρχη Σαλόμ Έισνερ μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου καταδίκασε επίσης την πράξη του Αντισυνταγματάρχη, υπογραμμίζοντας πως δεν χαρακτηρίζει τους ισραηλινούς στρατιώτες… Ναι η αλήθεια είναι ότι οι Ισραηλινοί υποδέχονται τέτοιες διαμαρτυρίες συνήθως με.. βάϊα!

prionokordela.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.