Σύλληψη 2 αλλοδαπών για κλοπές καλωδίων χαλκού στην Πτολεμαϊδα



deh-795809Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, δύο αλλοδαπούς 44 και 19 ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος και επέβαινε ο 19χρονος, βρέθηκαν επιμελώς  κρυμμένες τρείς (3) κουλούρες καλωδίων χαλκού, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες από το μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν κλοπές καλωδίων χαλκού από ηλεκτρικές εγκαταστάσεις γεωτρήσεων και δίκτυα παροχής ρεύματος της Δ.Ε.Η.  Α.Ε, που βρίσκονταν σε αγροτεμάχια της ευρύτερης περιοχής της Πτολεμαΐδας.

Συνολικά φέρεται ότι διέπραξαν έξι κλοπές καλωδίων, από εγκαταστάσεις γεώτρησης και δίκτυα παροχής ρεύματος, ενώ η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται στο ποσό των 6.285 ευρώ.

Κατασχέθηκαν οι τρείς (3) κουλούρες καλωδίων χαλκού και ένα σιδηροπρίονο, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.