Δύο θέσεις με σύμβαση στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



panepistimio_ditmak_banner4356Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ηράκλειτος ΙΙ – Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας», επαναπροκηρύσσει την πρόσκληση για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων με σύμβαση έργου διάρκειας 9 μηνών:

– μία θέση με αντικείμενο τη: «Διοικητική και τεχνική υποστήριξη του έργου και παρακολούθηση του φυσικού αντικειμένου» (Πτυχίο ΤΕ)
– μία θέση με αντικείμενο τη: «Διοικητική και τεχνική υποστήριξη του έργου και παρακολούθηση του φυσικού αντικειμένου» (Πτυχίο ΠΕ Οικονομικής κατεύθυνσης).

Η παραλαβή του τεύχους διακήρυξης όπου περιγράφονται διεξοδικά το αντικείμενο απασχόλησης και η διαδικασία συμμετοχής και επιλογής καθώς και η υποβολή των αιτήσεων το αργότερο μέχρι 20/04/2012 και ώρα 14:00 θα γίνεται από τη Γραμματεία της Ε.Ε. στην Κοζάνη (Πληροφορίες κα Χρύσα Ιακωβίδου, τηλ.: 2461056440).

vetonews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.