«Προτιμώ να πεθάνω από τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο» – Σοκάρει η αυτοκτονία συνταξιούχου στην Καβάλα



oplo2_532_355Tέλος στη ζωή του έβαλε ένας ηλικιωμένος άνδρας, συγκλονίζοντας τη μικρή κοινωνία της Καβάλας.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες, στην γειτονιά των Πεντακοσίων, όπου ο 70χρονος αυτόχειρας, γνωστός για την κοινωνική και εθελοντική του δράση, μιας και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Καβάλας, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στη θωρακική περιοχή μεταξύ κοιλιακής χώρας, δεξιού πνεύμονα και καρδιάς.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ όπως έγινε γνωστό, ο 70χρονος άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο με συμπτώματα κατάθλιψης.

Φεύγοντας από το σπίτι του χθες το απόγευμα, με προορισμό το Άλσος των Πεντακοσίων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, όπως αναφέρει το videotex.gr άφησε ένα ιδιόγραφο σημείωμα, στο οποίο έγραψε τα εξής:

“Προτιμώ να πεθάνω από τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, τα παιδιά μου, την γυναίκα μου, τα αδέρφια μου. Να μου φυλάτε τα 5 εγγόνια μου, τα οποία λατρεύω. Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο”.

newsit

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.