Εγώ θα αψηφίσω ό,τι μου υποδείξει ο κ. Τόμσεν! Εξαιρετικό άρθρο του δικηγόρου Σωτήριου Καλαμίτση



nai_i_oxiΕξαιρετικό άρθρο του δικηγόρου Σωτήριου Καλαμίτση, το οποίο πρέπει να διαβάσετε

Οι οδηγίες προς το εκλογικό σώμα είναι σαφείς. Αφού οι εντολές προς τους ολετήρες της χώρας, που έχουν αυτοαναγορευθεί σε σωτήρες της, εκτελούνται κατά γράμμα, διαπιστώθηκε, φευ, ότι τα λαμόγια λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Με πικρία, βέβαια, θα σημειώσω ότι αφού η τρόικα δεν έχει παραδώσει στο δίδυμο της συμφοράς πακέτο διορισμών, με το οποίο..να αγοράσει τις ψήφους του ξενοδόχου βάσει της συνταγής Πάγκαλου, ετοιμάζεται ο ξενοδόχος να ψηφίσει ό,τι δεν θα υποδείξει η τρόικα.

Ο κ. Σόιμπλε δεν έχει, ως φαίνεται, διδαχθεί από την ιστορία. Δεν έχει αντιληφθεί ότι του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όταν έχει πραγματικό ηγέτη. Κάνει το ίδιο λάθος που έκανε ο Γιωργάκης και εξακολουθούν να κάνουν ο Μπένυ Βουβουζέλος και ο Τόνυ Πατώνει.

Κάνουν ό,τι μπορούν οι δανειστές των πολιτικών μας για να τους διατηρήσουν στο τιμόνι της χώρας προκαλώντας την εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπειά μας, ενώ θα μπορούσαν να εκπονήσουν ένα ανορθόδοξο, πλην αποτελεσματικό σχέδιο, για να προσπαθήσουν, με σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας, να φτάσουν στο ποθούμενο.

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι ανακοινώνει αύριο η Μέρκελ το ακόλουθο ρηξικέλευθο πρόγραμμα
– διαγράφεται τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό χρέος της χώρας
– όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές μας παραχωρούνται σε γερμανικές επιχειρήσεις για 100 χρόνια
-οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις διαλύονται και αντικαθίστανται από στρατεύματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
– η Θράκη ανακηρύσσει την ανεξαρτησία της στο πρότυπο του Κοσσυφοπεδίου
– στην Κρήτη παραχωρείται ιδιότυπη αυτονομία
– τροποποιείται το Σύνταγμα και επιτρέπεται το δικαίωμα του εκλέγεσθαι και του διορίζεσθαι σε υπηκόους της ΕΕ
– η ΕΛ.ΑΣ. αποκτά Γερμανό διοικητή
– η ΤτΕ αποκτά Γάλλο Διοικητή
– καταργείται ο ΟΑΕΔ, αφού όλοι οι κάτοικοι της χώρας ανεξαιρέτως αποκτούν εργασία είτε στο Δημόσιο είτε στις επιχειρήσεις που θα εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο και όλες τις υποδομές της χώρας
– η Κύπρος αποδέχεται το πάντοτε καραδοκούν σχέδιο Ανάν
– η χώρα αναγνωρίζει τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία»
– μισθοί και συντάξεις επανέρχονται στα επίπεδα του 2009.

Το πρόγραμμα χαιρετίζουν με ενθουσιασμό τα δύο μεγάλα κώματα, αφού είναι ίδιο με αυτό που ακολουθούν με μία και μόνη διαφορά: είναι πιο ξεγυμνωμένο. Η πρώτη δημοσκόπηση δείχνει ότι ο ελληνικός λαός είναι μουδιασμένος από την εξαγγελία.

Όλοι αρχίζουν να προβληματίζονται και να εξετάζουν το ενδεχόμενο να μη γίνουν εκλογές, αλλά δημοψήφισμα, στο οποίο θα τεθεί το ερώτημα «ΝΑΙ ή ΟΧΙ» στο σχέδιο Μέρκελ [όπως λέμε «σχέδιο Μάρσαλ»]. Οι δημοσκοπήσεις αμφίρροπες.
Τι λέτε; Θα υπερίσχυε το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ;

Σήμερα κλείνουμε 71 χρόνια από την εισβολή των Γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων. Ας σταθούμε νοερά δίπλα στις εκατόμβες των ηρώων μας κατά τη διάρκεια της τρισχιλιετούς παρουσίας μας σε τούτη μικρή, αλλά ευλογημένη, γωνιά του πλανήτη, και στον Δημήτρη Χριστούλα, ως σύμβολο των 2000 αυτόχειρων της τελευταίας διετίας, και με το χέρι στην καρδιά, ας αναλογισθούμε ποιοί είμαστε, από πού ερχόμαστε και πού πρέπει να πάμε.

Σωτήριος Καλαμίτσης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.