Πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα Κοζάνης και Πτολεμαΐδας



kozani_apo_plateia_zoom_kosmosΜε το Πασχαλινό, διευρυμένο, ωράριο θα λειτουργούν από τη Μεγάλη Δευτέρα τα εμπορικά καταστήματα σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, ενώ οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι ανακοινώνουν στο κοινό τις ώρες κατά τις οποίες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, με την ελπίδα πως αυτό το Πάσχα η αγορά θα κινηθεί και θα υπάρξει τζίρος. Με δεδομένη, ωστόσο, την οικονομική δυσχέρεια του κόσμου, αυτό είναι ομολογουμένως δύσκολο, ενώ αναμενόμενη είναι μια σχετική αύξηση σε εποχικά είδη αλλά και είδη δώρων που είθισται να γίνονται αυτή την περίοδο. Οι έμποροι από την πλευρά τους υπόσχονται καλές τιμές σε όλα τα είδη προϊόντων, και προσφορές για συμφέρουσες αγορές, τόσο σε ρούχα, όσο και υποδήματα αλλά και είδη για το σπίτι.

Στην Κοζάνη τα Εμπορικά Καταστήματα θα λειτουργούν τις εορταστικές ημέρες ως εξής: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 8.30 μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Την Μεγάλη Παρασκευή όλα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ. Το Μεγάλο Σάββατο, από τις 8.30 μέχρι τις 4 το μεσημέρι. Πάσχα και δεύτερη μέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Όμοια, θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα και στην Πτολεμαΐδα, σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον «Π.Λ.», ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Δημήτρης Αθανασιάδης: «Σε κάθε κατάστημα υπάρχουν προσφορές. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ποικιλία. Ο κόσμος μπορεί να μπει στα καταστήματα και να κάνει την έρευνα αγοράς του. Να δει τι τον συμφέρει περισσότερο». Κάλεσε τον κόσμο να βγει στα μαγαζιά και προσέθεσε πως «ευελπιστούμε ότι αν βοηθήσει ο καιρός θα αλλάξει και η ψυχολογία του κόσμου και ο κόσμος θα βγει στα καταστήματα».

Πρωινός Λόγος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.