Άφωνη η Λέσβος: Ναρκωτικά, αλκοόλ και ερωτικά όργια με μαθητές



dd908b50a707a22e570ab7a59d1b4c2f_XLΠριν καλά καλά τελειώσουν το Γυμνάσιο, μαθητές κάνουν χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ ακόμα και μέσα στην αυλή του σχολείου. Μαθήτριες μάλιστα «πέφτουν» στην παιδική πορνεία για ένα τσιγαριλίκι ή για 2 ποτά στο μπαρ.

Το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τη σύλληψη πέντε μαθητών λυκείου της Μυτιλήνης την ώρα που ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν για την ολοήμερη εκδρομή τους στο Μόλυβο εφοδιασμένοι με χασίς, προκάλεσε έκπληξη σε όλη τη χώρα.

Σε όλους εκτός από τους μαθητές του νησιού, που αντιμετώπισαν την είδηση με ειρωνικά χαμόγελα.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.net, στο άκουσμα της είδησης οι περισσότεροι μαθητές αντέδρασαν λέγοντας «Σιγά το νέο…», σημειώνοντας πως οι πέντε νέοι με τα τσιγαριλίκια χασίς δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου του τι συμβαίνει στην άγρια νύχτα της Μυτιλήνης με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά λυκείου, ακόμα και γυμνασίου.

Σύμφωνα με το ντόπιους, το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις κυριολεκτικά μαζικής εξόντωσης της νεολαίας του νησιού.

Χασίς στην αυλή του σχολείου

Σε διάφορα σημεία της Μυτιλήνης, ακόμα και μέσα σε αυλή σχολείου μέρα μεσημέρι, μαθητές κάνουν χρήση ουσιών χωρίς να φοβούνται να φωτογραφηθούν.

Και όχι μόνο δε φοβούνται να φωτογραφηθούν, αλλά «ανεβάζουν» τις φωτογραφίες τους στο FaceBook, δηλώνοντας δημοσίως τη

«Κοινό μυστικό» των μαθητών είναι και τα φαινόμ «μαγκιά» της χρήσης.ενα παιδικής πορνείας. Μαθήτριες αλλά και μαθητές γυμνασίου εκδίδονται για ένα τσιγαριλίκι χασίς, αλλά και μια δόση κοκαΐνης.

Οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν το φαινόμενο, αλλά είτε αγνοούν τα περιστατικά, είτε αδυνατούν να τα αντιμετωπίσουν.

Από μικροί στο αλκοόλ…

Ακόμα και από τα 12, πριν καν τελειώσουν το Δημοτικό, πολλοί μαθητές στη Μυτιλήνη καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αγνοώντας τις επιπτώσεις στο οργανισμό τους.

Φωτογραφίες από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει μπαρ σε παράδρομο της μυτιληνιάς προκυμαίας, με πελάτες μαθητές γυμνασίου και λυκείου, αλλά και ενηλίκους, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Στις φωτογραφίες, που είναι «ελεύθερες», δηλαδή προσβάσιμες από όλους και φυσικά από τα στελέχη των διωκτικών αρχών, μαθήτριες λικνίζονται κλεισμένες μέσα σε κλουβί που κρέμεται από το ταβάνι. Γύρω – γύρω παιδιά, μαθητές στην πλειοψηφία τους, καταναλώνουν αλκοόλ και χορεύουν, ενήλικοι δε… απολαμβάνουν το θέαμα.

Με προκλητική αμφίεση, 14χρονα παιδιά (η έρευνα έδειξε πως είναι σήμερα μαθήτριες της Γ΄ γυμνασίου) επιδεικνύουν γνωστή μάρκα ουίσκι.

Όπως αναφέρει το Lesvosnews.gr, πολλοί ορισμένοι μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο, έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

newsbomb.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.