Συνάντηση Φοιτητών του Α.Π.Θ με τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης Βαγγέλη Καραπάτσιοdimarxeio_koz345345Συνάντηση με ομάδα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είχε ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης κ. Ευάγγελος Καραπάτσιος.

Οι φοιτήτριες Ασπασία Δρεπανιώτη, Μαρία Κουτούζη, Χρυσούλα Παγούνη και Θεανώ Φλωρίδη, που φοιτούν στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Α.Π.Θ., πραγματοποίησαν μετρήσεις κυκλοφοριακού φόρτου στον κόμβο της συμβολής των οδών Παύλου Μελά, Μ. Αλεξάνδρου και Ξ. Τριανταφυλλίδη, στα πλαίσια του μαθήματος «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»,υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή – Συγκοινωνιολόγου του Α.Π.Θ. – τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, κ. Κ. Παπαγιαννάκη.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν θα διατεθούν  στον Δήμο Κοζάνης ατελώς, προς χρήση και αξιοποίησή τους στο άμεσο μέλλον.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.