Συμμετοχή του ΕΒΕ Κοζάνης στην 14η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2012»



epimelhthrio_kozanis645Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στη 14η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2012» που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, από 5 έως 13 Μαΐου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Α.Ν.Κ.Ι-Λιμνοπούλα.

Η Έκθεση στεγάζεται σε έκταση 8.000τ.μ., σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών των συμμετεχόντων επιχειρήσεων, ενώ προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο από την Ήπειρο, αλλά από όλη την χώρα καθώς και από τη γειτονική Αλβανία.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24610 41693.    

Οι ενδιαφερόμενοι επίσης ενημερώνονται ότι θα συμμετάσχουν ενιαία σε περίπτερο που θα εκμισθώσει το Επιμελητήριο Κοζάνης, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα (μεταφορά προϊόντων, μετάβαση και διαμονή ), θα επιβαρύνουν τους ίδιους.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.