Σιάτιστα: Έκλεβε σιγά-σιγά τα γουναρικά για να μην τον καταλάβουν!



xeiropedes_xeria_zoom876Συνελήφθη χθες τις απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Σιάτιστας, 60χρονος ημεδαπός για κλοπές στην Σιάτιστα.

Συγκεκριμένα, χθες (29-3-2012) το μεσημέρι, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας 45χρονος επιχειρηματίας και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 60χρονου, σύμφωνα με την οποία ο παραπάνω δράστης – κατά το χρονικό διάστημα από 01-12-2011 έως 29-03-2012 – είχε αφαιρέσει σταδιακά από αποθήκη γουναρικών που διατηρεί ο παθών στη Σιάτιστα,  δεκαέξι (16) δερμάτινα – γουναρικά  είδη ένδυσης συνολικής χρηματικής αξίας δεκαεπτά χιλιάδων(17.000,00) Ευρώ.

Σε έρευνα που άμεσα έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Σιάτιστας σε ταχυδρομική εταιρεία της Σιάτιστας, βρέθηκε δέμα που περιείχε δύο δερμάτινες ζακέτες που αποτελούσαν μέρος από τα προαναφερόμενα κλαπέντα εμπορεύματα, το οποίο είχε ως αποστολέα τον ανωτέρω συλληφθέντα και

αποδέκτη υποψήφιο αγοραστή στην πόλη της Λάρισας.

Ανωτέρω είδη κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.