Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης ο Περδίκκας – Βίντεο



kuppelo_perdikas875Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς η ομάδα του Περδίκκα κέρδισε με 3-2 την Α.Ε.Π Καραγιαννίων και έτσι κατέκτησε το κύπελλο Ε.Π.Σ Κοζάνης. Η ομάδα του κ. Κατακαλίδη αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Ο τελικός σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Έμερσον, παίχτη του Περδίκκκα μετά από το δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε από αντίπαλο του.

Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο γήπεδο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες λένε για σπάσιμο του ποδιού σε τρία σημεία!

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ Κοζάνης οπού διεξήχθη ο τελικός σε μία όμορφη ατμόσφαιρα. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Α.Ε.Π είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Περδίκκας προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με τον προπονητή της ομάδας να μην είναι ευχαριστημένος. Το ματς συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς και έτσι το γκολ δεν άργησε για τα Καραγιάννια. Στα μισά περίπου του ημιχρόνου άνοιξαν το σκορ, επιβεβαιώνοντας την παρουσία τους στο γήπεδο. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι ομάδες έμοιαζε πως θα πάει με το 1-0 στα αποδυτήρια. Η Α.Ε.Π όμως είχε άλλη άποψη και στο τέλος του ημιχρόνου έγραψε το 2-0 κάτω από ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο διαιτητής δεν άργησε να σφυρίξει και να οδηγήσει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε, με τον Περδίκκα να πιέζει περισσότερο και να βγάζει φάσεις. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ έγινε 2-1 με τους παίχτες Κατακαλίδη να παίρνουν τα πάνω τους. Η Α.Ε.Π απειλούσε αλλά ήταν αυτή που δέχτηκε την ισοφάριση. Το 2-2 είναι γεγονός και το παιχνίδι γίνεται ντέρμπυ. Έπειτα είχαμε την επίμαχη φάση με τον σοβαρό τραυματισμό του Έμερσον, ο οποίος έφευγε στην αντεπίθεση και ανατράπηκε άσχημα από τον παίχτη της Α.Ε.Π. Εκεί άναψαν τα αίματα με τους παίχτες των δύο ομάδων να διαπληκτίζονται έντονα και τους πάγκους να μπαίνουν μέσα να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τελικά ο τραυματίας Έμερσον μεταφέρθηκε με το φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου γνωρίζοντας την αποθέωση και το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων, με αυτούς των Καραγιαννίων να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά την μικρή διακοπή. Η ολική ανατροπή για τον Περδίκκα έγινε μετά από λίγο. Η ομάδα σκόραρε, έκανε το 3-2 και όλοι μαζί έτρεξαν πάνω στον Έμερσον και του το αφιέρωσαν. Το ματς τελείωσε και βρήκε τον Περδίκκα Κυπελλούχο Ε.Π.Σ Κοζάνης!

Μετά την απονομή όλοι οι παίχτες ρωτούσαν και ανησυχούσαν για τον τραυματισμό του Έμερσον που επισκίασε όπως είπαμε την αναμέτρηση. Μάλιστα ο προπονητής του στις δηλώσεις του αναφέρθηκε μονό σε αυτό τοπ περιστατικό και ζήτησε από τους αρμόδιους να βοηθήσουν αυτό το παιδί σε ότι χρειαστεί. Ο αρχηγός της ομάδας, Αρσενίδης Γιάννης είπε πως το παιχνίδι ήταν μία γιορτή του ποδοσφαίρου και βεβαίως ανέφερε πως το Κύπελλο είναι αφιερωμένο από όλη την ομάδα στον Έμερσον. Δήλωση έκανε και ο παίχτης της Α.Ε.Π Καραγιαννίων, Παπαϊωάννου Δημήτρης. ‘’Μπήκαμε υπνωτισμένοι στο γήπεδο και κάναμε το αντίθετο από αυτό που μας είπε ο προπονητής μας’’ είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας περαστικά στον αντίπαλο του εκ μέρους όλης της ομάδας και να επιστρέψει υγιείς στα γήπεδα και μίλησε για έναν πάρα πολύ καλό παιδί και παίχτη!

Συντάκτης: Τσαρτσιανίδης Χρήστος

kozani.tv

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.