Μεταφορά ναρκωτικών Κοζάνη – Καβάλα με σύλληψη σε σταθμό διοδίων



astinomia_peripoliko_mprostaΗ κατάσχεση περισσότερων από δέκα κιλών ακατέργαστης κάνναβης ήταν το αποτέλεσμα που απέφερε η πολύμηνη παρακολούθηση και μεθοδική διερεύνηση των πληροφοριών που είχε η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας σε βάρος ενός 31χρονου υπηκόου Αλβανίας, αναφορικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή μας.

 

Το… πλήρωμα του χρόνου ήρθε το περασμένο Σάββατο όταν ο συγκεκριμένος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, νοίκιασαν όχημα από την Καβάλα και αναχώρησαν προς τη Θεσσαλονίκη.

Κατά την επιστροφή οι αστυνομικοί της Καβάλας είχαν στήσει μπλόκο στα διόδια της Ανάληψης, όπου σταμάτησαν το όχημα και μέσα στον χώρο των αποσκευών βρήκαν δέκα δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 10 κιλών και 635 γραμμαρίων.

Κατά την εξέτασή του αποκάλυψε ότι νωρίτερα εκείνη την ημέρα, είχε μεταβεί με έναν 26χρονο ομοεθνή του σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης από όπου παρέλαβαν την ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο αυτοκίνητο.

Ο προπομπός δεν είδε τους αστυνομικούς

Ο συνεργός του στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα λειτουργώντας ως προπομπός προκειμένου να ειδοποιήσει αν χρειαστεί για ενδεχόμενη παρουσία αστυνομικών.

Εκ του αποτελέσματος βέβαια διαφάνηκε ότι η επιχείρηση των αστυνομικών της Καβάλας ήταν πολύ καλά οργανωμένη και η ενέδρα τους δεν έγινε αντιληπτή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο μεταφορέας των ναρκωτικών και να κατασχεθεί η μεγάλη αυτή ποσότητα, σηματοδοτώντας ακόμη μια επιτυχία στον αγώνα καταπολέμησης της διακίνησης ουσιών.

Επιπροσθέτως στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε και χρηματικό ποσό 120 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε, δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες αυτές δραστηριότητες, δύο κλειδιά, καθώς και πέντε αποδείξεις πληρωμής διοδίων που αποδεικνύουν τη διαδρομή μεταφοράς των ναρκωτικών την οποία ακολούθησε πρωτύτερα.

Βασιλική ΛΙΟΤΑΚΗ
evdomi.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.