Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντούdimarxeio_Servion_9879Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού πρόκειται να συμμετάσχει ως φορέας υλοποίησης σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Προσχολικής Αγωγής Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας, στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων έτους 2012 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν διανομή τροφίμων από τα αποθέματα της παρέμβασης, δικαιούχοι ορίζονται αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες της ΕΕ ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα.

Ως άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες θεωρούνται όσοι έχουν ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα μέχρι και 12.000€, προσαυξημένο κατά 30% για τη σύζυγο και για το πρώτο και δεύτερο ανήλικο ή προστατευμένο παιδί και κατά 40% για καθένα από τα επόμενα. Η προσαύξηση των 40% ισχύει και σε περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας και σε περίπτωση που ο δικαιούχος πάσχει από βαριά ανίατα ή δυσίατα νοσήματα οπότε το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 50%.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρέπει να καταθέσουν αίτηση μέχρι την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012.

Αιτήσεις κατατίθενται: για τις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων , Βελβεντού και Καμβουνίων στα αντίστοιχα Κ.Ε.Π. και για την Κοινότητα Λιβαδερού στο Τοπικό Κατάστημα.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.