Τα όπλα του μέλλοντος σε ΗΠΑ και Ρωσία!



opla_mellon_stratiotis876Σε νέο πεδίο εξελίσσεται ο …Ψυχρός Πόλεμος  ΗΠΑ -Ρωσίας – τα όπλα νέου τύπου!

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας,κ. Ανατόλι Σερντιούκοφ, ζήτησε από τις ρωσικές αμυντικές εταιρείες να του παρουσιάσουν προτάσεις για όπλα από το μέλλον ώστε να συμπεριληφθούν στο ερχόμενο πρόγραμμα προμηθειών.

Ταυτόχρονα, η ρωσική κυβέρνηση προετοιμάζει σ τη δημιουργία υπηρεσίας στρατιωτικών ερευνών, αντίστοιχης με την περίφημη αμερικανική DARPA.

Οπως είπε τα όπλα »από το μέλλον» θα πρέπει να βασίζονται σε αρχές της φυσικής, όπως τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, τα όπλα κυμάτων, τα γενετικά όπλα, τα γεωφυσικά και άλλα πολλά, ακόμα και τα… ψυχοτρονικά!

O όρος «ψυχοτρονικά όπλα» εμφανίζεται κυρίως τα τελευταία 25 χρόνια, ενώ τα ίδια συστήματα αναφέρονται και με ονομασίες όπως «ηλεκτρομαγνητικά όπλα», «μη θανατηφόρα όπλα» κ.λπ. Ο τελικός στόχος τους,διαβάζουμε στα ειδικά έντυπα, είναι ένας: ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπινου νου, της θέλησης και της συμπεριφοράς – κατά συνέπεια, ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπου! Oι έρευνες για τη δημιουργία και την ανάπτυξή τους έφτασαν στο αποκορύφωμά τους στις HΠA και τη Pωσία την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, ενώ χώρες όπως η Mεγάλη Bρετανία, η Γαλλία, η Iαπωνία και το Iσραήλ έκαναν επίσης τις δικές τους σχετικές προσπάθειες.

Υποστηρίζουν ειδικά δημοσιευματα ότι  βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, είναι πολύ πιθανόν ότι παλαιότερες  έρευνες των Σοβιετικών υπήρξαν μακράν οι πιο προχωρημένες, με τους Aμερικανούς να προσπαθούν να τους ανταγωνιστούν. Εκτιμάται ότι, η κατοπινή κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, και τη μετακίνηση πολλών Pώσων επιστημόνων στις ΗΠΑ και, μαζί τους, τη μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας πάνω στα ψυχοτρονικά όπλα. Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα, αρκετοί υποθέτουν ότι υπάρχει  ρωσική υπεροχή στον τομέα αυτό.Τις προάλλες πάντως οι αμερικανοί παρουσίασαν ένα πολύ εξελιγμένο μη θανατηφόρο όπλο που δημιουργεί αίσθημα καύσου στην επιδερμίδα…

Είτε ο ένας είτε ο άλλος υπερτερεί, όταν το μάθουμε θα είναι αργά για όλους…

prionokordela.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.