Άδειασε τη δήμαρχο Βοΐου ο Πάρις Κουκουλόπουλος για το κέντρο υποδοχής μεταναστών!



dimos_voiou_banner9786t9“Η δήμαρχος Βοΐου μου έδωσε το πράσινο φως να προχωρήσει το θέμα του στρατοπέδου με τους μετανάστες στη Νεάπολη” δήλωσε πριν από λίγο ενώπιων δεκάδων κάτοικων της Νεάπολης, ο υφυπουργός εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, κατά τη διάρκεια μεγάλης συνέλευσης της επιτροπής αγώνα. Η δημόσια αυτή δήλωση του υφυπουργού, προκάλεσε αίσθηση στους πολίτες και αμηχανία στη δήμαρχο Βοΐου!

Ο κ. Κουκουλόπουλος κατά την τοποθέτηση του, ενημέρωσε αναλυτικά τους κατοίκους και τους αυτοδιοικητικους που βρίσκονται στη συνάντηση

για το πως ξεκίνησε το θέμα του στρατοπέδου και πως κατέληξε στο υπουργικό συμβούλιο. Μάλιστα είπε πως η “λαϊκή συνέλευση που γίνεται σήμερα είναι ότι πιο δημοκρατικό και σωστότερο για να παρθεί απόφαση” τονίζοντας κατηγορηματικά πως “δεν θα γίνει κανένα κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Νεάπολη και στη δυτική Μακεδονία αν δεν πει ναι το περιφερειακό και δημοτικό συμβούλιο”.

Να σημειωθεί πως τον κ. Κουκουλόπουλο διέκοπταν συχνά οι αγανακτισμένοι πολίτες της περιοχής αφού το κλίμα στη συνάντηση είναι έκρυθμο.

Τέλος κατά την τοποθέτηση του, ο υφυπουργός εσωτερικών χαρακτήρισε φασίστα τον περιφερειακό σύμβουλο δυτικής Μακεδονίας που πριν από λίγες μέρες δήλωσε σε σαιτ κοινωνικής δικτύωσης πως θα κάνει “χρωμοσαμπουαν τους μετανάστες”.

Σωκράτης Μουτιδης – kozani.tv

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.