Πρωτοφανής επίθεση μέσω Facebook της Φωτεινής Πιπιλή κατά της δημάρχου Βοϊου για το Κέντρο Λαθρομεταναστών – Καλεί τους Αθηναίους να…ξεσηκωθούν!



pipili-300x224Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της δημάρχου Βοϊου Παναγιώτα Ορφανίδου και, ουσιαστικά, κατά της τοπικής κοινωνίας της Νεάπολης και του Βοϊου προχώρησε σήμερα, πριν από λίγο, μέσα της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή! Όπως γράφει:

«Αθηναίοι! Κυψελιώτες! Πατησιώτες! Κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, κάτοικοι της Ομόνοιας, της 3ης Σεπτεμβρίου, της Αττικής, της Λιοσίων, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Ακούστε τι δήλωσε, η Δήμαρχος Βοΐου Κοζάνης: «…Λυπάμαι, αλλά δε θα γίνουμε η χωματερή της Αθήνας…» . H κυρία αυτή, με 22.000 κατοίκους στο Δήμο της, αντιδρά με αυτό το προσβλητικό τρόπο στη δημιουργία, επιτέλους, με χρήματα της Ευρώπης του πρώτου κέντρου κράτησης Λαθρομεταναστών στη περιοχή της. Ακούστε τι άλλο είπε: « … Δεν θα υποβαθμίσουμε τη δική μας περιοχή για να αναβαθμίσει ο υπουργός το Κέντρο της Αθήνας…»!!!

kozanimedia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.