Βράβευση του συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης



aimodotes_kozanis345343Μεγάλη τιμή αποτελεί για το  σύλλογο Αιμοδοτών Κοζάνης η βράβευση του,  την Κυριακή 18 Μαρτίου, από τους Ροταριανούς Ομίλους της Θεσσαλονίκης. Η επιτροπή βραβεύσεων των Ροταριανών Ομίλων της Θεσσαλονίκης για έργα ευποιίας, αλτρουισμού και κοινωνικής προσφοράς, συμπεριέλαβε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ μεταξύ των βραβευομένων.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσαουσίδης Θεόδωρος ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέξη Τσέπουρα, ανταποκρινόμενος στο τιμητικό κάλεσμα, από τον πρόεδρο του Ροταριανού ομίλου Κοζάνης κ. Σίσκο Γεώργιο,

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευχαρίστηση στο Ροταριανό όμιλο Κοζάνης για την τιμητική αυτή πρόταση προς τους Ροταριανούς ομίλους Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διενεργούν κάθε χρόνο βραβεύσεις σε δημόσια πανηγυρική τελετή για διακεκριμένες πράξεις αρετής και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Ελπίζουμε ότι και αυτή η βράβευση έχει να προσθέσει κάτι στο κίνημα Ζωής του Συλλόγου, να είναι ένα τσίμπημα στη συνείδηση όλων μας, όπως είπε και ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Θεοδόσιος Τάσιος,  ώστε να δείξουμε όλοι την Ανθρωπιά μας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.