Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Ενημερωτική Εκδήλωση της ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ



epilogic_LogoΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της “ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ” σε συνεργασία με τη “SYNTHESIS” τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 στην Αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης με θέμα “Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ: Τα 10 Βασικά Βήματα για την επιβίωση σας” με ομιλητή τον κ. Δημήτρη Σκάλκο, Επίκουρο Καθηγητή Διοίκησης & Οικονομίας Επιχειρήσεων Τροφίμων.

Πλήθος επιχειρηματιών της περιοχής παρευρέθησαν στην εκδήλωση και παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Σκάλκου στην οποία ανέλυσε τη μέθοδο που θα πρέπει να ακολουθήσει η ελληνική επιχείρηση για να επιβιώσει από την κρίση, αρχικά με αξιολόγηση των επιδόσεών της, αναδιοργάνωση και προγραμματισμό βάσει των νέων δεδομένων και πραγματοποιώντας διορθωτικές ενέργειες έτσι ώστε να επιτύχει τους στόχους της.

Στη συνέχεια τέθηκαν στον κ. Σκάλκο ερωτήματα τα οποία εξέφραζαν την αγωνία για την επιβίωση των επιχειρήσεων, καθώς και τη θέληση των επιχειρηματιών για εντατική προσπάθεια βελτίωσης και προσαρμογής στη νέα οικονομική κατάσταση και τελικά οδήγησαν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο από τον οποίο εξήχθη το συμπέρασμα ότι η κρίση αποτελεί και μια πρόκληση στην οποία εάν ανταποκριθούν δυναμικά και με την κατάλληλη καθοδήγηση θα βγουν νικητές από αυτή.

www.epilogic.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.