Αντιμέτωπος με 57 χρόνια φυλακή ο πατέρας-πυγμάχος – Βίντεο σοκ…



bouk05032012Ποινή φυλάκισης, ακόμα και για 57 χρόνια, αντιμετωπίζει ο Gary Johnson  από το Palm Bay της Florida  μετά από τις σκληρές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον ανελέητο ξυλοδαρμό ενός φίλου του γιου του.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον περασμένο Αύγουστο και σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού του 35χρονου, όταν μετά το τέλος του αγώνα των δύο παιδιών ο πατέρας θολωμένος από την ήττα του γιου επιτέθηκε και χτύπησε το ανήλικο παιδί.

Όταν ο γιος του κουράστηκε, ο Gary Johnson, δεν αρκέστηκε στη μονομαχία των δύο αγοριών, αλλά αφού ο γιος του τα παράτησε, ο ίδιος άρχισε να γρονθοκοπήσει το άλλο αγόρι!

Κάποια στιγμή στο βίντεο ακούγεται ο 35χρονος  πατέρας, να “ρωτάει” τον 16χρονος νεαρό “Θες να σε διαλύσω αγόρι;”. Όταν ο νεαρός αποκρίθηκε “θα ήθελα να το δω αυτό”, ο άντρας επιτέθηκε στο θύμα του.

Εκείνη τη στιγμή  το αγόρι έπεσε στο έδαφος, ο 35χρονος συνέχισε να τον χτυπάει με ιδιαίτερη βιαιότητα και να τον κλωτσάει στο κεφάλι!

Κάποια στιγμή, ακούγεται μια γυναίκα, που πιθανόν να είναι η μητέρα του 16χρονου, να φωνάζει μάταια, στον βίαιο άντρα να αφήσει το αγόρι!

Ο ξυλοδαρμός του νεαρού σταμάτησε, όταν ο γιος επέστρεψε στην αυλή και απομάκρυνε τον πατέρα του από το θύμα που αιμορραγούσε.

news247

 


Dad Beats Down 16 Year Old Son από stefanelonikitelo

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.