Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φορολογικό Σεμινάριο από το 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτ. Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου



b1010003Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, στην Καστοριά, το Φορολογικό Σεμινάριο που διοργάνωσε το Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας και την Φορολογική Επιθεώρηση, με θέμα: Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων.

Οι εισηγητές κ.κ. Κατούδης Ηλίας – Τμηματάρχης Υπ. Οικονομικών και  Χαπίδης Ματθαίος – Υπάλληλος Υπ. Οικονομικών, αναφέρθηκαν στις αλλαγές του Φορολογικού Νόμου και στην ορθή συμπλήρωση των εντύπων των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για το Οικονομικό Έτος 2012. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον τόσο των Λογιστών, όσο και των Εφοριακών Υπαλλήλων που κατέκλεισαν  την συνεδριακή αίθουσα, ήταν μεγάλο .

Στο τέλος τέθηκαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τους παραβρισκόμενους και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά φορολογικά-κρίσιμα  θέματα, που αντιμετωπίζουν οι λογιστές – φοροτεχνικοί καθώς και οι εφοριακοί κατά την εκτέλεση των εργασιών τους και συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν, με την εφαρμογή του νέου Φορολογικού Νόμου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδης Εμμανουήλ, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Σημειώνουμε ότι κατά τον χαιρετισμό τους τόσο ο Πρόεδρος του Οικονομικού  Επιμελητηρίου κ. Καρακάσης Μανώλης, όσο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Δ. Μακεδονίας κ. Τσαόπουλος Δημήτριος και η κα Πανταζή  Φούλη από την Φορολογική Επιθεώρηση, τόνισαν την ανάγκη επιτέλους, της υιοθέτησης και εφαρμογής ενός απλού  και σταθερού φορολογικού συστήματος, ειδικά στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και ενόψει της συζήτησης το επόμενο διάστημα του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος.

Για την Τοπική Διοίκηση
Ο Πρόεδρος

Καρακάσης Εμμανούηλ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.