Ο Ζωνιανός, τα άγρια χόρτα και η θύελλα αντιδράσεων… Δείτε το βίντεο!



kritikos_zoniana875988Για το βίντεο που θα δείτε, δεν αποκλείεται η παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ένα κατάπτυστο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, προσβάλλοντας με αδιανόητο τρόπο τους Κρητικούς. Παραμερίζοντας το μακραίωνο πολιτισμό και την προσφορά της Κρήτης στη μουσική, το πνεύμα, τη διατροφή και εν γένει την κουλτούρα, παρουσιάζει ως κανόνα, μεμονωμένα περιστατικά εγκληματικότητας, στοχοποιώντας όχι μόνο τα Ζωνιανά, αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.

Στο εν λόγω βίντεο παρουσιάζεται ένας δήθεν Κρητικός ο οποίος με αφορμή την κρίση αναπτύσσει μία “θεωρία” πλουτισμού μέσω παράνομων δραστηριοτήτων, την οποία, μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς αποδίδει στο σύνολο των Κρητικών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το βίντεο αυτό έχει εγείρει θύελλα διαμαρτυριών από πολίτες που νιώθουν βαθιά προσβεβλημένοι, καθώς παρουσιάζονται ως εγκληματίες, που κάνουν χρήση ναρκωτικών και κατέχουν από ένα όπλο ο καθένας!

Η σκοπούμενη αυτή υποτίμηση του νησιού έχει ήδη προκαλέσει κινητοποίηση, προκειμένου το απεχθές βίντεο να αποσυρθεί άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται να παρέμβει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δείτε το βίντεο…

supercomments.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.