Στη ΝΔ προσχώρησαν Βορίδης – Γεωργιάδης!



samaras_adonis_voridis8758Τα 2 προβεβλημένα, πρώην στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία, με την οποία θα κατέλθουν ως υποψήφιοι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ο κος Βορίδης, που παραιτείται της βουλευτικής του έδρας αλλά διατηρεί τον Υπουργικό του Θώκο, θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ενώ ο κος Γεωργιάδης, που έχει ήδη εγκαταλείψει το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και παρέδωσε και την έδρα του στο Κοινοβούλιο, θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στη Β΄ Περιφέρεια της Αθήνας.

Τον «γάμο» των δυο τέως βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. με τη ΝΔ, ανακοίνωσε επισήμως ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος ανέλαβε να τους υποδεχθεί το πρωί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού.

«Όλος ο ελληνικός λαός, πρέπει να πλαισιώσει τη ΝΔ για να ξανακερδίσει τη μάχη για την Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Τασούλας.

newsbomb.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.