Οργανώνεται κόμμα από τον Καμμένο και άλλους σε όλη τη χώρα…



kammenos_panos4657Ο Καμμένος έχει κατ’ επανάληψη τονίσει πως αν η Νέα Δημοκρατία ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση, θα αποχωρήσει από το κόμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο Πάνος Καμμένος οργανώνει ήδη, μαζί με άλλους κόμμα, σε όλη την Ελλάδα και θα κατέβουν στις προσεχείς εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς το ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει το PSI, το νέο μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση, που εκτός του ότι νομιμοποιούν και την πρώτη παράνομη και αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση, ταυτόχρονα θα υποδουλώσουν τους Έλληνες για πάντα.

Στο στρατόπεδο του Πάνου Καμμένου προσχωρεί πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα, απλός κόσμος, αλλά και παλιά και νέα στελέχη από όλους τους κομματικούς χώρους που βλέπουν την προδοσία που…. κάνει το πολιτικό σύστημα στη χώρα, Ένα πολιτικό σύστημα που έφαγε, ήπιε από το λαϊκό υστέρημα και κυβέρνησε αυτόν το λαό ανενόχλητα.

Σήμερα το πρωϊ (αν ακούσαμε καλά) μάθαμε ότι μαζί με τον Πάνο Καμμένο συμπαρατάσσεται  και συμμετέχει στην ίδρυση του κόμματος και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Μετά από όλα αυτά ένα  είναι βέβαιο. Ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δει πλέον ποτέ αυτοδυναμία και ίσως αργότερα οδηγηθεί και σε πολιτικό μαρασμό.

Προλαβαίνει ακόμα, ως μια τελευταία ευκαιρία, να πει «ΟΧΙ».

Μετά όλα θα έχουν χαθεί.

Πέτρος Χασάπης
olympia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.