«Ιμαμ Μπαϊλντί» …κέρασε ο Φιλοπρόοδος!



Ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα, αποτελούμενο από οχτώ νέα παιδιά, το οποίο ονομάζεται «Ιμαμ Μπαϊλντί» και παρουσιάζει ξεχωριστές μουσικές που παντρεύουν το παλαιότερο με τα καινούρια ακούσματα και πιο σύγχρονους ήχους, παρουσίασε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο καθιερωμένο ραντεβού του με το νεαρό κοινό του, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος της Κοζάνης!
Το καθιερωμένο χειμωνιάτικο ραντεβού του «Φιλοπρόοδου» με τη νεολαία (που στο παρελθόν έχει φέρει μεταξύ άλλων καλλιτέχνες όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Στάθη Δρογώσης, Κωστής Μαραβέγιας κ.α.), κατέθεσε μια μουσική, κεφάτη και ανατρεπτική πρόταση. Οι μουσικές τους αλχημείες ενθουσίασαν τον κόσμο που γέμισε από νωρίς το στέκι, ενώ επί σκηνής, ο Ζαμπέτας συνάντησε το Hip-Hop, το ρεμπέτικο την Trip-Hop αισθητική και το μπουζούκι την electro-swing!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Γκλούμπος, αναφέρθηκε στην κάρτα ετήσιας δωρεάς, η οποία καθιερώθηκε για πρώτη φορά, όπου στο τέλος του χρόνου, θα δοθεί μια απόδειξη δωρεάν για τον καθέναν,  ανάλογα με τις εκδηλώσεις που έχει παρακολουθήσει! Ο ίδιος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το νεαρό γκρουπ, λέγοντας πως είναι ιδιαίτερη η μουσική που παίζουν.

Από την πλευρά τους τα μέλη του συγκροτήματος μίλησαν για το πολύ όμορφο στέκι του Φιλοπρόοδου και τα πολύ όμορφα συναισθήματα που ξυπνάει, ενώ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους παρουσίασαν τα κομμάτια τους, αρκετές ξεχωριστές διασκευές, κερδίζοντας επάξια το θερμό χειροκρότημα του κόσμου!

Επόμενα ραντεβού για μικρούς και μεγάλους!

Επόμενο ραντεβού για τον σύλλογο, είναι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30, όπου θα γίνει μια ξεχωριστή βραδιά αφήγησης παραμυθιών. Έπειτα, στις 13 Φεβρουάριου ημέρα Δευτέρα θα διοργανωθεί μια ξεχωριστή βραδιά για το ρεμπέτικο τραγούδι, με την εξαιρετική φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου, η οποία έχει εμφανιστεί ξανά στο στέκι και άφησε τους πάντες άφωνους με το ταλέντο της και την εξαιρετική χροιά της φωνή της.

από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.