Όλη η αλήθεια για το μέλλον του Αλ Τσαντίρι Νιουζ – Οι σκέψεις του Λάκη Λαζόπουλου



lazopoulos_446789719Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τόνισε ότι μετά την επιστροφή του θα ρίξει τίτλους τέλους τον Μάρτιο από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέλαβε το κανάλι και ο ρόλος του Λάκη είναι δεδομένο ότι θα είναι ισχυρός στο νέο προφίλ που θα δημιουργηθεί.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αλλάζει τα πάντα και το ενημερωτικό προφίλ θα ενισχυθεί από τον Μάρτιο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος πολύ πιθανό να συμμετέχει και στο δελτίο ειδήσεων με τον Τζίμη Πανούση. Μετά από τις εξελίξεις με την πώληση του σταθμού από τους Γερμανούς του RTL στον Δημήτρη Κοντομηνά, αλλάζει ολόκληρος ο προγραμματισμός του καναλιού.

Σε αυτό το πρόγραμμα η συμβολή του Λάκη Λαζόπουλο θα έχει σημαντικό ρόλο με βασικό πλεονέκτημα στο “promo” του “καινούργιου” προγράμματος. Αυτός είναι και ο λόγος που η εβδομαδιαία εκπομπή του έχει μείνει πίσω και δε ξεκίνησε στα τέλη Ιανουαρίου. Το επιτελείο του δουλεύει κανονικά και συλλέγει υλικό και στις 28 Φεβρουαρίου ή την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα επιστρέψει τα βράδια της Τρίτης. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, θέλει η έναρξη του “Αλ Τσαντίρι” να συμπέσει χρονικά με τη “νέα εποχή” του καναλιού, που θα βρίσκεται και πάλι σε ελληνικά χέρια.

Αυτή η επιθυμία έγινε σεβαστή και μέσα στον Ιούνιο θα αποχαιρετήσει για καλό καλοκαίρι το κοινό του. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το τσαντίρι του, θα πάρει το πράσινο φως και του χρόνου τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι μέσα στις δεσμεύσεις του Λάκη Λαζόπουλου προς το αφεντικό του καναλιού που βρήκαν κοινή γραμμή πλεύσης στην ανανέωση του τηλεοπτικού σταθμού.

queen.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.