Το χιόνι διέκοψε το τοπικό ντέρμπυ της Κοζάνης με τον Εθνικό Βατερού



gipedo_kozanis_kerkidaΜόνο δύο από τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 στον τρίτο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ήταν αυτό της Κοζάνης με τον Εθνικό Βατερού, το οποίο ξεκίνησε στην ώρα του (3 μ.μ.), αλλά λόγω της χιονόπτωσης που επικράτησε διεκόπη στο 17΄, ενώ ο Εθνικός Βατερού προηγούνταν με 0-1 από το 9’ με πέναλτι του Καλιανίδη. Στα δύο παιχνίδια που έγιναν η Νάουσα πέρασε από τα Γρεβενά νικώντας τα Αεράτα με 0-4, ενώ Κάστωρας παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στην έδρα του στην Ακαδημία Πλαταμώνα, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Εκ νέου αναβλήθηκαν, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι αναμετρήσεις, της ίδια αγωνιστικής: Αστραπή Μεσοποταμίας -Πυρσός Γρεβενών και Ακρίτας Αχλάδας – Λευκάδια, που ορίστηκαν να διεξαχθούν την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.