Μεγάλη επιτυχία στη 2η Συνάντηση Χορωδιών στην Κοζάνη!



Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία και κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που γέμισε την αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής 22 Ιανουαρίου η 2η Συνάντηση Χορωδιών από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Διοργανωτής ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Κοζάνης σε συνεργασία με την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη για τη γιορτή του ομώνυμου Αγίου.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο Σύλλογος «Αμύντας» Αμυνταίου, η Χορωδία «Η Ορέστης» του Άργους Ορεστικού, η Χορωδία Γυναικών της Σιάτιστας (Χορωδία Κυριών Βοΐου), η χορωδία του Μορφωτικού Φ. Συλλόγου Κάτω Κώμης, όπως και η μεικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου, που είχε και την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, η είσοδος της οποίας ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Στη σκηνή της αίθουσας «Φίλιππος» ανέβηκαν άνδρες και γυναίκες που με τις μελωδικές φωνές τους ταξίδεψαν τον κόσμο σε όμορφες μουσικές διαδρομές, απολαμβάνοντας τραγούδια κάθε είδους, μουσικού ύφους και τεχνοτροπίας, από τραγούδια άλλων παλαιότερων εποχών (ρετρό), μέχρι και έντεχνα, πιο ποιοτικά, λαϊκά και άλλα. Όλα τα κομμάτια παρουσιάστηκαν συνοδεία μουσικών οργάνων, ενώ η χορωδία του κάθε συλλόγου παρουσίασε 4-5 κομμάτια, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν από το παρευρισκόμενο κοινό!

Πρωινός Λόγος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.