Βουλευτής-φωτογράφος!



Δ. Κ.

Μάθε τέχνη κι άστηνε, λέει η παροιμία… Έτσι και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Χανταβάς άφησε τη ρητορεία και έπιασε στο χέρι τη φωτογραφική μηχανή.

«Κύριε, δεν επιτρέπετε εδώ να βγάζετε φωτογραφίες!» του είπε ο αστυνομικός, ο οποίος όμως άλλαξε στάση μόλις του συστήθηκε ο βουλευτής.

Ο Βουλευτής Γρενεβών είχε την προηγούμενη εβδομάδα επίσκεψη συγγενών του από την Κοζάνη. Τους ξενάγησε μέσα στους χώρους Κοινοβουλίου, αλλά και στον προαύλιο χώρο. Λίγο πριν κατευθυνθούν για το πάρκινγκ της Βουλής, ο Αθανάσιος Χανταβάς είπε να απαθανατίσουν τις μεγάλες στιγμές κι έτσι ο βουλευτής «έστησε» τους συγγενείς στα τρία μέτρα και άρχισε να τους τραβάει φωτογραφίες με τη φωτογραφική του μηχανή.

Πίσω στεκόταν ατάραχη η μάνα. Όχι, δεν εννοούμε τη μητέρα του βουλευτή, αλλά το άγαλμα της μάνας που έχει στηθεί επιβλητικά λίγο πιο πέρα από την κεντρική είσοδο. Γιατί μάνα ακούς σε κάθε μέρος, μάνα ο γιος και μάνα ο γέρος. Από τον ποιητή για τις μανούλες όλου του κόσμου…

από το zougla.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.