Αντί για τηλεθέρμανση τηλεψύξη στον Δήμο Πτολεμαΐδας…



Μπορεί από πολλούς να θεωρείται φθηνή η τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας, αλλά δυστυχώς είναι πολύ ακριβή για την υγεία μας.
Από τις γιορτές υπάρχει πρόβλημα διαρροής, κάτι το οποίο το ήξεραν εδώ και ποσό καιρό, και η ΔΕΗ και η τηλεθέρμανση, αλλά κάνεις δεν αξιώθηκε να κάνει κάτι με αποτέλεσμα κανεις να μην αναλαμβάνει την ευθύνη και ο κόσμος να ξεπαγιάζει με την θερμοκρασία έξω να αγγίζει τους -20 C˚.
Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι γιατί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ελέγχουν και να κάνουν συντήρηση στους αγωγούς, αλλά ξέρετε είναι δύσκολο να σηκωθείς από το τραπέζι με τα τσιπούρα και τα κρέατα, γιατί όπως είναι γνωστό σε όλη την πόλη της Πτολεμαΐδας ξέρουμε πως περνάτε την ώρα σας εκεί στην τηλεθέρμανση όλοι εσείς, που το μόνο που ξέρετε είναι να τρωτε τα λεφτά του κοσμάκη. Και από την άλλη η ΔΕΗ το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να αυξάνει τους λογαριασμούς, να βάζει χαράτσια, να χρυσοπληρώνει τόσο καιρό τους περισσότερους εργαζόμενους της, άλλα έναν αγωγό ο οποίος έχει διαρροή δεν μπορεί να τον φτιάξει.
Ντροπή και αίσχος σε όλους σας!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ tromaktiko

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.