Πτώση της ΠΑΣΚΕ και τις ΔΑΚΕ στις εκλογές του Σπάρτακου! Aνοδος για ΚΚΕ και 4 έδρες για το νέο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο



deh-795809Πτώση για την παράταξη της ΠΑΣΚΕ, η οποία συνεργάστηκε με τη ΣΑΔ, έδειξε το αποτέλεσμα της κάλπης απο την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο σωματείο Σπάρτακος. Η καταμέτρηση έχει ολοκληρωθεί εκτός απο ένα μόνο εκλογικό τμήμα, το οποίο όμως δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ- ΣΑΔ με επικεφαλής τον Γιώργο Αδαμίδη, συγκέντρωσε 1190 ψηφοδέλτια που αναλογούν σε 13 έδρες. Η παράταξη της ΔΑΚΕ Σπάρτακος, με επικεφαλής τον Αθανάσιο Μάστορα, συγκέντρωσε 790 ψηφοδέλτια που αναλογούν σε 9 έδρες. Το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Παντελή Καραλευθέρη “Νέο Ξεκίνημα” συκγέντρωσε 430 ψήφους και 5 έδρες και τέλος το ψηφοδέλτιο της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” με επικεφαλής τον Πέτρο Ταταρίδη, συγκέντρωσε 385 ψήφους και 4 έδρες.

Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν πτώση κατά 4 έδρες για το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ, αφού στις προηγούμενες εκλογές είχε συγκεντρώσει 17 έδρες. Επίσης όσον αφορά στην παράταξη της ΔΑΚΕ, αυτή σημείωσε πτώση κατά 2 έδρες, αφού στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχε συγκεντρώσει 11 έδρες. ¼σον αφορά στην παράταξη του ΚΚΕ, την “Αγωνιστική Συνεργασία”, αυτή βγήκε κερδισμένη απο την φετινή εκλογική διαδικασία κατά 1 έδρα και το νέο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Παντελή Καραλευθέρη “Νέο Ξεκίνημα” κέδρισε 4 έδρες.

Απο αύριο η εφορευτική επιτροπή ξεκινά την καταμέτρηση των σταυρών, μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει αρκετές μέρες.

Σωκράτης Μουτίδης

από την εφημερίδα “Ο Χρόνος”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.