Κοπή πίτας και νέα θεατρική χρονιά για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης!



Την βασιλόπιτα του για το καλό της νέας χρονιάς έκοψε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του φουαγιέ στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, το Δημοτικό περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης (ΔΗΠΕΘΕ), παρουσία μελών της διοίκησης, του καλλιτεχνικού διευθυντή, εκπροσώπου από το Δήμο Κοζάνης και φυσικά των μελών του, δηλαδή τους ηθοποιούς και το προσωπικό που για ένα ακόμη χρόνο στήριξαν με την αμέριστη προσπάθεια και συμπαράστασή τους, το έργο και τη δράση του καλλιτεχνικού φορέα.

Η Κούλα Καλογερίδου, πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ, ήταν και αυτή που έκοψε τη βασιλόπιτα, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες για τη χρονιά που πέρασε, ενώ δυο λόγια για το καλό της νέας χρονιάς είπε και ο Γιάννης Καραχισαρίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν κατά κύριο λόγο οι συντελεστές της παράστασης «Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ», που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στην κεντρική παιδική- εφηβική σκηνή, αλλά και οι συντελεστές άλλων καλλιτεχνικών δράσεων και προγραμμάτων του ΔΗΠΕΘΕ, όπως και το προσωπικό του.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας το λόγο είχε και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Οργανισμού Πολιτισμό του Δήμου Κοζάνης, Χάρης Γελαδάρης, ο οποίος και επεσήμανε ότι: «Ο Πολιτισμός είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία τα οποία και συγκροτούν την κοινωνία μας. Είναι μια επένδυση από την οποία εμείς, ως Δήμος Κοζάνης δεν πρόκειται να παραιτηθούμε». Παράλληλα ευχήθηκε προς όλους τους συντελεστές του ΔΗΠΕΘΕ: «την αισιοδοξία που μεταφέρετε με την ελπίδα και τη φρεσκάδα της νιότης σας να διαχυθεί στον τόπο και στην κοινωνία, για να βρούμε την ελπίδα μπροστά μας για καλύτερες ημέρες για τον τόπο». Τέλος, δεσμεύθηκε ότι το ΔΗΠΕΘΕ, μέσω των έμπειρων και ικανών στελεχών του, θα συνεχίσει την παρουσία και τη δράση του, γιατί όπως τόνισε «η ελληνική περιφέρεια μπορεί να παράξει πολιτισμό».

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.