Διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης από το «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» του Δ. Κοζάνης – Βίντεο



dimarxeio_koz345345Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, πολλοί συμπολίτες μας δυσκολεύονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τις στοιχειώδεις κοινωνικές ανάγκες. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Κοζάνης προσπαθεί να βοηθήσει μια σειρά από συνανθρώπους μας, διαθέτοντας είδη πρώτης ανάγκης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η εντεταλμένη σύμβουλος εθελοντισμού κ. Κακουλίδου σε συνεργασία με φορείς, καταστηματάρχες, εθελοντές του Δήμου Κοζάνης και των υπηρεσιών του Δήμου, οργάνωσε τμήμα ρουχισμού στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Το «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10.00 έως τις 14.30 το μεσημέρι. Όσοι καταστηματάρχες και πολίτες θέλουν να δώσουν ρούχα στο κοινωνικό παντοπωλείο, μπορούν να τα προσφέρουν από τις 12.00 έως τις 14.30. Ο χώρος όπου στεγάζεται το Μαγαζάκι Αλληλεγγύης του Δήμου Κοζάνης βρίσκεται στην οδό Πλακοπίτη απέναντι από το Εργατικό Κέντρο.

 

 

Διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης από το «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.