Ελληνική πιτσαρία στις 5 καλύτερες του Μανχάταν!



Η πιτσαρία ενός ομογενή στην Αμερική βρέθηκε στο top 5 των καλύτερων στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Slice Harvester» και τον δημιουργό της Colin Hagendorf, ο οποίος κατάφερε μέσα σε 2 περίπου χρόνια να δοκιμάσει 362 πίτσες του Μανχάταν, μια από τις πέντε καλύτερες πιτσαρίες είναι η «Palace Pizza» η οποία ανήκει στον Έλληνα Γιάννη Καμπούρη.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός, αφού ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι συνεργάτες του γνώριζαν πως ο Hagendorf είχε δοκιμάσει τις πίτσες τους.

Όπως αναφέρει το greekreporter.gr, η πιτσαρία, που βρίσκεται στον αριθμό 121 της Οδού Dyckman στο Ινγούντ, λειτουργεί εδώ και 65 χρόνια, ενώ από το 1985 μέχρι και σήμερα ανήκει στον κ. Καμπούρη και τους συνεργάτες του.

Όταν ο κ Καμπούρης ερωτήθηκε για το μυστικό της καλής πίτσας, είπε πώς τα συστατικά είναι παντού τα ίδια, αλλά το είναι η αναλογία και ο τρόπος που ο καθένας προετοιμάζει και ψήνει την πίτσα.

mediagate


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.