Δημοτική κοινότητα Σιάτιστας: Δικάζουν στο πρόσωπο των κατηγορουμένων τον Σιατιστινό λαό!



siatista19769769Λαέ της Σιάτιστας,

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012, σε μεταβατικό Πλημμελειοδικείο στο Ειρηνοδικείο Σιάτιστας, θα εκδικαστεί υπόθεση παρακώλυσης συγκοινωνιών στην οποία κατηγορούμενοι είναι πρώην Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Υπάλληλοι του πρώην Δήμου Σιάτιστας λόγω της παρουσίας τους στην Εγνατία και την Παλαιά Εθνική Οδό στην περιοχή Μπάρα Σιάτιστας.

Η υπόθεση αφορά στην παλλαϊκή συμμετοχή πολιτών   και φορέων ύστερα από απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Σιάτιστας, στο πλαίσιο των νόμιμων κινητοποιήσεων για την αναθεώρηση της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών για την αλλαγή της έδρας του Καλλικρατικού Δήμου Βοΐου.

Οι ενέργειες αυτές έγιναν για την διεκδίκηση του δίκαιου και αυτονόητου  αιτήματος των δημοτών της Σιάτιστας για τον ορισμό αυτής ως έδρας  του νέου Δήμου και όχι από πρόθεση για  πρόκληση οποιασδήποτε φθοράς ή βλάβης σε τρίτους – ήτοι οδηγούς και διερχόμενα οχήματα.

Με αυτή την έννοια συμπαραστεκόμαστε στους κατηγορούμενους συνδημότες μας και ζητούμε την άρση των κατηγοριών που τους αποδίδονται. Στο πρόσωπό τους δικάζεται ο κάθε Σιατιστινός που συμμετείχε στις μαζικές κινητοποιήσεις  που είχαν ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος  να γίνει η  Σιάτιστα έδρα του Δήμου Βοΐου.

Καλούμε όλο το λαό να παρευρεθεί και να συμπαρασταθεί στην δίωξη των συμπολιτών μας.

από τον sierafm

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.