Φωτιά σε τζάκι επιχείρησης στην Βλάστη! Βίντεο από τη χιονισμένη Βλάστη



VlastiKozaniΤο περιστατικό έγινε το πρωί του Σαββάτου στην Ορεινή Βλάστη όταν πήρε φωτιά η καπνοδόχος από ένα τζάκι και χρειάστηκε να κληθεί η πυροσβεστική υπηρεσία (βλέπε video) από την Πτολεμαΐδα η οποία και κατέφτασε με ένα όχημα και δύο άνδρες.

Ευτυχώς η Φωτιά δεν είχε επεκταθεί και έσβησε γρήγορα χωρίς ουσιαστικά να προκαλέσει ζημιές στην επιχείρηση (καφέ-ταβέρνα) που βρίσκεται στην πλατεία της τοπικής κοινότητας του δήμου Εορδαίας. Τέλος καλό όλα καλά με το περιστατικό της φωτιάς το οποίο δε στάθηκε εμπόδιο να χαλάσει το εκπληκτικό χιονισμένο τοπίο με τους δεκάδες χειμερινούς επισκέπτες… Στο βίντεο μπορεί κανείς να πάρει μια μικρή γεύση και σίγουρα να μπει στον πειρασμό να βρεθεί στη φιλόξενη αγκαλιά της πανέμορφης Βλάστης που δίνει τον καλύτερο της εαυτό με τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους και τους τοπικούς επιχειρηματίες να είναι πάντα έτοιμοι να χαρίσουν φιλοξενία, ζεστασιά και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

¨Όπως μας πληροφορεί τη τοπική κοινότητα Βλάστης (και ο πρόεδρος της Μηνάς Δαλακιούρης) ο επαρχιακός δρόμος Πτολεμαΐδα-Βλάστη είναι ανοιχτός και μπορεί κανείς να κινηθεί ακόμα και χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

eordaia.org

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.