Primary Menu  

Ταξιδεύει στην υγεία των κορόιδων ο Βορίδης!



Την ώρα που ο Καρατζαφέρης προσπαθεί καθημερινά να διασωθεί από το ναυάγιο της μεταβατικής κυβέρνησης με άναρχες κραυγές, μήπως και κανείς πιστέψει πως είναι σοβαρός παράγοντας του πολιτικού συστήματος, τα «παιδιά» του, που έκατσαν στις υπουργικές καρέκλες, άρχισαν το φαγοπότι στην υγειά των κορόιδων.

Και τα κορόιδα σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες πολίτες. Ο «δημοφιλής» μάλιστα υπουργός Υποδομών, κ. Μάκης Βορίδης, είπε να μη χάσει χρόνο και να ακολουθήσει πιστά τη νοοτροπία που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία. Ο «υπουργός», όπως μαρτυρά και η κρατική ιστοσελίδα Διαύγεια, δε μπορεί πλέον να ταξιδέψει στην οικονομική θέση, αλλά «βολεύεται» μόνο στην «πρώτη», υπερχρεώνοντας τον ελληνικό λαό.

 

Δείτε χαρακτηριστικά το κόστος μίας και μόνο μετακίνησης του κ. Μάκη Βορίδη για να καταλάβετε το μέγεθος της αλαζονείας του κατά τα άλλα «λαϊκού» παιδιού, που αγαπάει περισσότερο από τους υπόλοιπους την Ελλάδα. Δε θα μάθουμε ποτέ φυσικά το μέγεθος της αγάπης του, ωστόσο μας αρκεί που βλέπουμε τα χρέη του εις βάρος των Ελλήνων πολιτών…

 

prionokordela

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.