Προς κινητοποιήσεις στο Βόιο για το κλείσιμο και του ΙΚΑ – Στην Αθήνα δήμαρχος και αντιπολίτευση!



dimos_voiou_banner9786t9Σε δυναμικές κινητοποιήσεις φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν, με αφορμή το κλείσιμο μιας σειράς υπηρεσιών της περιοχής, όπως το Τελωνείο, η Εφορία και το ΙΚΑ, οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς του Δήμου Βοϊου, μετά και από τη σημερινή, μεσημβρινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέμα της ήταν οι φήμες για το κλείσιμο και του μοναδικού ΙΚΑ που υπάρχει στην περιοχή και στην πόλη της Σιάτιστας, με τους δημοτικούς συμβούλους, τη δήμαρχο Παναγιώτα Ορφανίδου, αλλά και εκπροσώπους τοπικών φορέων και εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τελικά, μετά από συζήτηση που κράτησε περίπου 1,5 ώρα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βοϊου αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την κάθοδο, στην Αθήνα και στα αρμόδια Υπουργεία, της δημάρχου Βοϊου Παναγιώτας Ορφανίδου και των επικεφαλής όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να θέσουν υπόψη των υπουργών και γενικών γραμματέων τη θέση της τοπικής κοινωνίας. Στην περίπτωση που, τελικά, δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στην κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο, ίσως, και του ΙΚΑ, τότε όλα δείχνουν πως οι κινητοποιήσεις, ειδικά στην πόλη της Σιάτιστας, θα είναι προ των πυλών…

από το kozanimedia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.