7 βαριά κατάγματα στο Μαμάτσειο-65 ελαφρά περιστατικά από τον πάγο και….πολλές πτώσεις!



mamatseio_nosok_koz097Αρκετά, αλλά όχι σε αριθμό ιδιαίτερα αυξημένο, σύμφωνα με τον διευθυντή της ορθοπεδικής κ.Μπισκινιώτη, ήταν τα κατάγματα και τα περιστατικά που καταγράφησαν από πτώσεις στον πάγο και το χιόνι, στο Μαμάσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πριν από λίγο, μιλώντας στο Kozanimedia, από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα υπήρξαν 7 σοβαρά περιστατικά, με κατάγματα και νοσηλεία, που αφορούν κυρίως σε ηλικιωμένους, πλην ενός 32χρονου.

Επίσης, είχαμε 65-70 πιο ελαφρά κατάγματα και ραγίσματα, με τον κ. Μπισκινιώτη να επισημαίνει πως ο αριθμός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, σε σχέση με το παρελθόν.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο ίδιος, υπήρχαν πολλά περιστατικά με πτώσεις και πολύ ελαφρά, θλαστικά, τραύματα, σε αριθμό πενταπλάσιο από ό,τι συνήθως, με τους πολίτες να μεταβαίνουν προληπτικά στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για εξετάσεις και ακτινογραφίες.

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.