Δυτική Μακεδονία: Εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Πρωτοχρονιά



agora_kozanis_nixta_m.aleksandrouΜε εορταστικό ωράριο λειτουργούν και αυτή την εβδομάδα τα καταστήματα σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Στις πόλεις της Κοζάνης και των Γρεβενών θα λειτουργήσουν από σήμερα Τρίτη 27 μέχρι και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Στην Πτολεμαϊδα τα καταστήματα από σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά, το πρωί 9 με 2 και το απόγευμα 5 με 9, ενώ το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Στην πόλη της Καστοριάς από σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου  τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 8:30 το βράδυ. Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα τη 2η ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.