Oι μνηστήρες για τις «γαλάζιες» λίστες στη Δ. Μακεδονία



ND_GRAFEIA_987080Στη Δυτική Μακεδονία τα νέα ονόματα δεν είναι και λίγα. Στην Κοζάνη θέση στη λίστα διεκδικούν ο δικηγόρος και γιος του πρώην βουλευτή Στάθης Κωνσταντινίδης, ο παλιός πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιώργος Τοπαλίδης, και ο παλιός γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Διαμαντής Βαχτσιαβάνος.

Στα Γρεβενά το ψηφοδέλτιο αποτελεί γρίφο: το όνομα του Χρήστου Φώλια εξακολουθεί να ακούγεται, το ίδιο και αυτό του παλιού «καραμανλικού» Γιώργου Βακουφτσή, ενώ ενδιαφέρον για τη λίστα έχουν εκδηλώσει ο πολιτευτής Δημήτρης Καραστέργιος, η αντιδήμαρχος Γρεβενών Κατερίνα Πέτρου και ο πρώην δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Νούτσος.

Στην Καστοριά τα νέα ονόματα είναι του Σταύρου Μαγαλιού, του πρώην δημάρχου Αργους Ορεστικού Νίκου Τοτονίδη και της Μαρίας Αντωνίου και στη Φλώρινα του πρώην γενικού γραμματέα Ιόνιων Νήσων Σωτήρη Βόσδου. Θέση στη λίστα διεκδικούν ο Απόστολος Ασλανίδης και ο πολιτευτής Σταύρος Παπασωτηρίου, ενώ ξανά υποψήφιοι θα είναι οι βουλευτές Στάθης Κωνσταντινίδης, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Γιώργος Κασαπίδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

agelioforos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.