Με προβλήματα, καθυστερήσεις και αλυσίδες η κυκλοφορία Βέροια-Κοζάνη – Μέσω παλαιάς Ε.Ο. τα οχήματα για Γρεβενά/Ιωάννινα



Xionia_sti_Boreia_ElladaΗ σημερινή ημέρα έχει βρει εκατοντάδες κόσμου κυριολεκτικά στο «δρόμο» και άλλους τόσους να μην μπορούν να μετακινηθούν από και προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Σύμφωνα με πληροφόρηση του kozanimedia από την Αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Κοζάνης – Βέροιας και αντίστροφα (από και προς Θεσσαλονίκη), γίνεται με δυσχέρεια, απαραίτητη τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις. Η Τροχαία σταματάει τα αυτοκίνητα στη Βέροια και η επιτρέπεται η διάλευση με αλυσίδες και μόνο. Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός προς τα Γρεβενά (αρκετός κόσμος θέλει να μετακινηθεί προς Ιωάννινα) και τα αυτοκίνητα κινούνται από παρακαμπτήριο, ενώ υπάρχουν τεράστιες ουρές.

Ειδικότερα, μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός προς Γρεβενά, αφού στο ρεύμα προς Γρεβενά από Α/Κ Κοίλων προς Α/Κ Καλαμιάς, η κυκλοφορία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω του παλαιού Εθνικού Οδικού δικτύου, μετά το Βατερό. τα ανεμοσούρια στην περιοχή είναι μεγάλα, και γίνεται προσπάθεια να ανοίξει ο ρόμος μέχρι το απόγευμα.

kozanimedia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.