Oλα τα αποτελέσματα και ποιοί εκλέγονται στη νέα διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης



epimelhthrio_kozanis645Ο Κώστας Κυριακίδης είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας το βράδυ της Δευτέρας. Η συμμετοχή των επαγγελματιών ήταν ικανοποιητική, καθώς σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία οι ψηφίσαντες ανήλθαν σε περίπου 3200. Τη νέα διοίκηση αποτελούν 14 μέλη από το συνδυασμό του Κώστα Κυριακή και 7 από το συνδυασμό του Βαβλιάρα. Oπως δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Κώστας Κυριακίδης «ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εδώ και καιρό που τώρα δικαιώθηκε. Είναι αρκετοί οι συνυποψήφιοι και οι ψηφοφόροι που πίστεψαν στο όραμά μας. Με όλους θα συνεργαστούμε συλλογικά για το καλό όλων των επαγγελματιών χωρίς διακρίσεις. Πραγματοποιήσαμε έναν καλό και τίμιο αγώνα, όπως και οι υπόλοιποι συνδυασμοί. Το αποτέλεσμα είναι θετικό, ενώ η προσέλευση ήταν μεγάλη και σηματοδοτεί μεγάλες ευθύνες. Θα εργαστούμε για τους συναδέλφους και τα προβλήματα όλων».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βαβλιάρας Βαβλιάρας συνεχάρη το συνδυασμό που νίκησε και ευχήθηκε καλές δουλειές σε όλους. «Hταν ένας καλός και εποικοδομητικός προεκλογικός μήνας και είχα δίπλα μου μια υπέροχη ομάδα, ενώ η προσέλευση στις εκλογές ήταν μεγάλη» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά στην Κοζάνη ψήφισαν 1732 άτομα, στην Εορδαία ψήφισαν 816, στα Σέρβια 249 άτομα και στο Βόϊο 437 άτομα, ενώ εκλέχθηκαν ανά τμήμα οι:

Από το συνδυασμό του Κώστα Κυριακίδη:

Tμήμα Υπηρεσιών: Ιάκωβος Παντελίδης, Γιάννης Μητλιάγκας, Νίκος Σαρρής, Νάκα-Λιούλια Βάϊα, Νίκος Σαρρής, Χρήστος Φτάκας, Υπάτιος Ασμανίδης

Τμήμα Μεταποίησης: Καλαϊτζάκης Δημήτριος, Παφίλης Δημήτριος, Παπαδόπουλος Θωμάς, Παπαδόπουλος Ιορδάνης

Τμήμα Εμπορικό: Κυριακίδης, Ευρενιάδης Γεώργιος, Στούκης Παναγιώτης

Τμήμα Γουνοποιών: Κοσμίδης Δημήτριος

Τμήμα Υπηρεσιών: Γιώργος Βαβλιάρας, Αντώνης Σιαμπανόπουλος, Παναγιώτης Διάφας

Από το συνδυασμό του Γιώργου Βαβλιάρα:

Τμήμα Εμπορικό: Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, Χρυσόστομος Μαστρανέστης

Τμήμα Μεταποίησης: Χασιώτης Ευθύμιος, Σοφοκλής Ασιανός

Ο Χρόνος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.