Πρώτη σύλληψη επιχειρηματία στην Πτολεμαϊδα για χρέη προς το δημόσιο!



astinomia_faros_anamenosΣτο εισαγγελέα οδηγείται αυτήν την ώρα ο επιχειρηματίας από την Πτολεμαΐδα ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί από την αστυνομία μετά από υπόδειξη (και εντολή) της ειδικής υπηρεσίας της οικονομικής αστυνομίας που έχει συσταθεί πρόσφατα.  Πρόκειται  για έναν 41 ετών (γεννηθείς το 1970) επιχειρηματία-εργολάβο που δραστηριοποιούνταν με υπεργολαβίες στη ΔΕΗ. Ο Πτολεμαϊδιώτης εργολάβος συνελήφθη στις 9 το πρωί σήμερα Δευτέρα στο σπίτι του χωρίς να φέρει καμία αντίσταση.

Το σύνολο σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ανέρχεται στα 6 εκτ. Ευρώ που αντιστοιχούν σε οφειλές σε ΦΠΑ και άλλα χρέη προς το δημόσιο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτά είναι τα ποσά που ο επιχειρηματίας οφείλει χωρίς να έγινε γνωστό αν και πόσο είναι οι οφειλές του κράτους προς τον εργολάβο επιχειρηματία. Το αδίκημα είναι στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ενδέχεται ο εισαγγελέας να διατάξει ακόμα και την προφυλάκισή του.

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.